AcasăACTUALA fost lansat, la Craiova, Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027

A fost lansat, la Craiova, Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, şi deputatul oltean Adrian Chesnoiu au fost prezenţi, joi, la Craiova, unde ADR Sud-Vest Oltenia, cu sprijinul ROREG – Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România, a lansat Programul Regional Sud-Vest Oltenia 2021-2027.

Peste 150 de persoane au fost prezente la eveniement, printre care reprezentanți ai Comisiei Europene, ministrul Finanțelor, domnul Adrian Câciu, foști miniștri, secretari de stat, prefecți, președinți de consilii județene, primari din regiune, ÎPS Irineu, mitropolitul Olteniei, reprezentanți ai mediului academic din Oltenia.

CITEŞTE ŞI: Focuri de armă executate de un poliţist pentru aplanarea unui conflict izbucnit între două familii de romi

„Este un nou început pentru noi și pentru partenerii noștri, un nou drum pe care pornim împreună, cu scopul de a atrage cât mai multe fonduri europene în Oltenia. A venit momentul să vorbim despre lucruri concrete, despre proiectele care vor face regiunea mai puternică, proiecte pe care partenerii noștri sunt pregătiți să le implementeze”, a declarat Alexandru Stănescu, directorul general al ADR Sud-Vest Oltenia.

Un moment important al acestei întâlniri a fost semnarea Declarației comune dintre Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri