AcasăACTUALA început Slatina Skate Open. Competiţia se desfăşoară în cel de al...

A început Slatina Skate Open. Competiţia se desfăşoară în cel de al doilea skate parc ca mărime din Europa (FOTO&VIDEO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Prima ediţie a Slatina Skate Open a început sâmbătă dimineaţă, în cel mai nou parc din Slatina, unde se află cel de al doilea skate parc ca mărime din Europa.

Startul oficial a fost dat de primarul Slatinei, Emil Moţ, care a explicat că skate parcul nou-creat este un proiect de suflet al administraţiei, conceput în parteneriat direct cu skaterii din oraş.

În aceste zile, la Slatina vin peste 80 de sportivi din mai multe ţări, printre care SUA, Franţa, Suedia sau Israel.

„Vom avea în jur de 80 de participanţi, astăzi, la prima ediţie Slatina Skate Open, avem participanţi din toate colţurile ţării şi din SUA, Franţa, Suedia, Israel, Anglia, Bulgaria, deci va fi un concurs pe cinste şi cu acest concurs vrem să punem Slatina pe hartă. Vrem să facem o tradiţie din această competiţie şi vrem să fim recunoscuţi la nivel naţional dar şi internaţional pentru evenimentul acesta, acesta este scopul nostru, de aceea l-am şi creat, vrem să avem o continuitate

Zilele acestea sunt dedicate pentru skateboarding, pentru că avem competiţia, deci doar skateboarding-ul va avea acces în skatepark, dar după ce se va termina această competiţie, avem câteva reguli clare, avem instrucţiunile de folosire în fiecare colţ al skateparkului. În primul şi în primul rând toţi cei sub 18 ani trebuie să aibă protecţii: cască, genunchiere, cotiere, este interzis accesul copiilor sub 7 ani,  în skatepark pentru că este un skatepark pentru sporturi extreme şi se înţelege, interzis trotinetelor electrice, bicicletelor electrice şi toate cele de asemenea natură şi vom încerca să fim foarte clari în ceea ce înseamnă aceste aceste reguli.

Vom încerca să facem nişte pliante, să împărţim pentru că ştim bineînţeles că n-am avut până acum în Slatina şi înţelegem de aceea încercăm cumva să educăm lumea în ceea ce înseamnă sporturile extreme şi credem că facem o treabă destul de de bună până acum”, a declarat Marius Constantin, organizator al competiţiei Slatina Skate Open.

Competiţia se desfăşoară în cel mai nou parc din Slatina, Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu”, care a fost inaugurată în mod oficial, vineri. Primăria a pregătit trei zile de concerte, dar şi un street food cu 15 food trucks.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri