AcasăACTUALA venit BĂUT să dea de permis. Poliţiştii, şocaţi când i-au văzut...

A venit BĂUT să dea de permis. Poliţiştii, şocaţi când i-au văzut ALCOOLEMIA

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna doljeană Brădeşti, a venit sub influenţa băuturilor alcoolice să susţin examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

Cel care a observat că bărbatul este băut a fost chiar poliţistul examinator, care şi-a chemat colegii de la Rutieră. Candidatul a fost testat cu aparatul etilotest care a arătat o alcoolemie de 0,58 alcool pur în aerul expirat.

„Vineri, 7 iunie 2019, ora 12.30, în timp ce comisarul șef de poliție Dragomirescu Mihnea desfășura activitatea de examinare la proba practică pentru categoria B, a unui bărbat în vârstă de 33 ani, din comuna Brădești, județul Dolj, a constatat că acesta emana halena acoolică. Poliţistul examinator a solicitat testarea candidatului cu aparatul etilotest de către un agent de poliție rutieră și s-a constatat o alcoolemie de 0,58 alcool pur în aerul expirat“, a declarat Maria Vasile, şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Dolj.

Candidatul a fost declarat „respins“ la proba practică.

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri