AcasăACTUALAcoperişul unui hotel a fost cuprins de flăcări. 20 de persoane au...

Acoperişul unui hotel a fost cuprins de flăcări. 20 de persoane au fost evacuate

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Pompierii din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov intervin, marţi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un hotel situat în zona centrală a Capitalei, pe Splaiul Independenţei. 

Oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov anunţă că incendiul este localizat. Pompierii acţionează în continuare pentru lichidarea acestuia.
”Având în vedere intervenţia pompierilor pentru stingerea incendiului de pe Splaiul Independenţei nr. 2, Brigada Rutieră a dispus măsuri de restricţionare a traficului rutier pe Splaiul Independenţei, segmentul de drum cuprins între Str. Halelor şi Calea Victoriei, respectiv bd. I.C Brătianu, de la strada Doamnei către Piaţa Unirii, traficul rutier fiind îndrumat prin Pasajul Unirii. Pentru fluidizarea traficului, Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de vehicule care se deplasează în zona respectivă să folosească următoarele rute ocolitoare: •Splaiul Independenţei-Bd. Unirii-Bd. Libertăţii-Bd. Naţiunile Unite-Pod Naţiunile Unite Splaiul Independenţei pentru a circula către Podul Hasdeu sau Calea Victoriei”, anunţă Poliîia Rutieră.
Incendiul se manifestă la acoperişul unei clădiri cu parter şi două etaje, cu destinaţia de hotel, situată pe Splaiul Independenţei.
Conform oficialilor ISU, suprafaţa afectată de flăcări este de  100 de metri pătraţi.
Douăzeci de persoane au fost evacuate din imobil şi nu sunt raportate victime. La locul incendiului au fost trimise 8 autospeciale de stingere, 2 autoscări, ambulanţe SMURD echipaj de descarcerare, şi Detaşamentul Special de Salvatori.
- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri