AcasăPOLITICĂAdrian Chesnoiu, după revenirea în PSD a membrilor Pro România Caracal: Ne-am...

Adrian Chesnoiu, după revenirea în PSD a membrilor Pro România Caracal: Ne-am reîntregit familia!

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Deputatul PSD Adrian Chesnoiu şi-a exprimat bucuria revenirii în partid a membrilor Pro România Caracal, în frunte cu preşedintele Octavian Stănescu.

Parlamentarul a ţinut să precizeze că este vorba de cea mai mare organizaţie Pro România din judeţ şi cu cele mai bune rezultate la scrutinul din 2020.

„Ne-am reîntregit familia! Astăzi am avut bucuria să anunț public revenirea în organizația PSD Caracal a colegilor din ProRomânia Caracal, majoritatea foști colegi până în 2020.

Satisfacția e cu atât mai mare cu cât vorbim de cea mai mare organizație ProRomânia din Olt.

Reîntoarcerea fiilor rătăcitori în marea familie a PSD este pentru mine o garanție că toată activitatea, proiectele și realizările organizației din care și eu fac parte dar mai ales rezultatele administrației caracalene au fost convingătoare. Îl felicit pe Octavian (Octavian Stănescu- președinte ProRomânia Caracal) pentru decizia de a reveni în partid. Așa cum i-am spus-o și acum 4 ani, locul lui este în organizația în care a făcut primii pași în politică: PSD Caracal!”, a declarat Chesnoiu.

Organizaţia Pro România Caracal a trecut la PSD, transferul fiind anunţat vineri în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la sediul social-democraţilor.

Este vorba despre aproape 58 de membri ai biroului politic local – vicepreşedinţi, secretari şi preşedinţi de organizaţii locale – şi cei 535 de membri ai organizaţiei Pro România Caracal, în frunte cu preşedintele organizaţiei, consilierul local Octavian Stănescu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri