AcasăPOLITICĂAdrian Chesnoiu, mesaj de Ziua Naţională (VIDEO)

Adrian Chesnoiu, mesaj de Ziua Naţională (VIDEO)

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Deputatul PSD Olt, Adrian Chesnoiu, a transmis un mesaj de Ziua Naţională a României.

Mesajul integral al deputatului:

„La mulți ani, frați români!
La mulţi ani, România!

Petrec Ziua Națională a României alături de oamenii dragi mie, alături de cei peste 3000 de caracaleni care s-au adunat la Monumentul Eroilor și pe platoul din fața Primăriei Caracal.
O ceremonie dedicată memoriei ostașilor români căzuți la datorie pentru întregirea neamului, o paradă militară în care s-au succedat rând pe rând batalioane ale Armatei române și a partenerilor din baza militară Deveselu dar și tehnică militară de ultimă generație.

Am continuat cu o petrecere în cel mai autentic stil românesc cu tradiționala fasole cu cârnați și muzică populară interpretată de Taraful ”Romanați”, momente ce întregesc această zi încărcată de bucurie și emoție.

Astăzi, când omagiem Ziua Înfăptuirii Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, avem bucuria să vorbim despre România.

Este un moment potrivit să cinstim jertfa înaintașilor pentru unitate.

Prezența în număr atât de mare, astăzi, la noi în Caracal, este dovada unității și mândriei de a fi român. Este dovada acceptării rolului pe care fiecare dintre noi îl avem: acela de a face cunoscute valorile naționale dincolo de granițe, de a vorbi de identitatea noastră și de istoria care a făcut ca prezentul să fie doar un pas către construcția viitorului.

Dumnezeu să binecuvânteze România și poporul român!”.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri