AcasăADMINISTRAŢIEAglomeraţie la Slatina pentru plata impozitelor şi taxelor locale: Peste 700 de...

Aglomeraţie la Slatina pentru plata impozitelor şi taxelor locale: Peste 700 de plăţi, într-o singură zi

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Aproximativ 700 de slătineni şi-au achitat taxele şi impozitele locale, încă din prima zi în care acest lucru a fost posibil.

Începând de luni, cetățenii din Slatina pot plăti impozitele și taxele locale atât fizic, la ghișeele Direcției Economice Slatina, cât și online, prin intermediul platformei ghișeul.ro.

CITEŞTE ŞI: Rafila infirmă criza de paracetamol şi ibuprofen. „Există atât variantele pentru adulţi, cât şi pentru uz pediatric”

Şi în anul 2023, cei care aleg să-și achite datoriile pentru întregul an în avans beneficiază de o reducere de 10% pentru persoanele fizice și 2% pentru persoanele juridice. Ultima zi pentru a beneficia de aceste reduceri este dată de 31 martie.

Încă din prima zi în care ghișeele au fost deschise, sute de contribuabili s-au prezentat pentru a-și plăti obligațiile.

Potrivit directorului instituţiei, Alin Calotă, este vorba despre aproximativ 700 de contribuabili care şi-au achitat deja obligaţiile către municipalitate.

Valoarea taxelor și impozitelor rămâne nemodificată față de anul trecut.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri