AcasăPOLITICĂAlba Iulia are un nou primar

Alba Iulia are un nou primar

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Paul Voicu este noul primar interimar al municipiului Alba Iulia: Sunt foarte pregătit să preiau această funcție! Acesta a fost propus chiar de viceprimarul Gabriel Pleșa, care a luat cuvântul în cadrul ședinței de Consiliu Local.

“Am ajuns și ziua de astăzi. Începem cu mulțumirile, mulțumesc alianței PSD-ALDE, pentru că mă țin fresh, pentru a fi atent în fiecare zi la ceea ce se întâmplă. Vreau să mulțumesc lui Mircea Trifu cu care am avut o înțelegere și văd că a respectat-o, a zis că nu se bagă și așa a făcut, l-am lăsat să își facă partid și a făcut A.N.A.

Vreau să mulțumesc domnului primarar Mircea Hava, sunt primul care a făcut o înțelegere acum 2 ani cu dânsul, să candideze acum la Europarlamentare, a fost de acord și acum este europarlamentar.

În ultimii 5 ani m-a trimis peste tot unde a crezut că este nevoie, a avut foarte multă încredere în mine și sunt foarte pregătit să preiau această funcție.

Mă voi zbate în fiecare zi și în fiecare secundă pentru Alba Iulia”, a spus Paul Voicu, noul primar interimar al municipiului.

ziarulunirea.ro

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri