AcasăACTUALAlertă pe aeroport. Avion cu scurgeri de combustibil

Alertă pe aeroport. Avion cu scurgeri de combustibil

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

O aeronavă a companiei Tailwind Airlines a aterizat de urgenţă, în această dimineaţă, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti după ce s-au detectat posibile scurgeri de combustibil.

112 pasageri se aflau la bordul zborului Antalya-Praga. Reprezentanții aeroportului au reușit să elibereze foarte repede o pistă, echipajele de pompieri formând un dispozitiv pe pista aeroportului, procedură obligatorie în astfel de aterizări de urgență.

Din fericire, aeronava a aterizat în siguranță și a fost escortată deja în afara pistei.

„În cursul dimineții de vineri, 8 septembrie, o aeronavă aparținând companiei Tailwind Airlines, cu 112 pasageri la bord, a solicitat aterizarea de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București (AIHCB).

Aeronava, care efectua cursa Antalya – Praga, a semnalat detectarea unor posibile probleme tehnice (scurgeri de combustibil).

Imediat, pe aeroport s-a format dispozitivul de urgență, format din pompieri și ambulanțe, sub coordonarea comandatului adjunct al AIHCB.

La ora 07.28, avionul a aterizat în siguranță și urmează să își continue zborul către Praga, după verificările tehnice. Traficul aerian pe aeroport s-a desfășurat în condiții normale, fără nicio problemă, datorită profesionaliștilor Companiei Naționale Aeroporturi București, ale căror expertiză și eficiență în domeniu sunt recunoscute la nivel internațional de către toți marii operatori aerieni”, se arată într-un comunicat de presă.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri