AcasăACTUALAliment retras dintr-un lanţ de magazine. Ar putea conţine o toxină

Aliment retras dintr-un lanţ de magazine. Ar putea conţine o toxină

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Un lot de ondele de orez cu zmeură a fost retras din magazinele dm-drogerie markt şi este rechemat de la consumatori întrucât ar putea avea un conţinut ridicat de aflatoxine, substanţe care sunt dăunătoare dacă sunt consumate pe o perioadă îndelungată.

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), dm‐drogerie markt recheamă preventiv articolul Himbeer „dmBio rondele de orez cu zmeură 8luni+ ECO 35g”. Sunt afectate doar articolele cu data limită de consum (MHD) 04.06.2024, lotul „NL 157. Aceste informaţii pot fi găsite pe partea din spate a ambalajului.

Articolul a fost retras de la vânzare, întrucât ”nu se poate exclude” că articolele cu data limită de consum menţionată pot avea un conţinut ridicat de aflatoxine. Aceste substanţe pot fi dăunătoare pentru sănătate dacă sunt consumate pentru o perioadă lungă de timp. Aflatoxinele sunt produse metabolice, care provin din diverse ciuperci de mucegai.

Clienţii sunt sfătuiţi să nu consume produsul cu data limită de consum menţionată şi să îl returneze nedeschis sau deja deschis în magazinele dm. Preţul de achiziţie va fi rambursat, chiar şi fără prezentarea bonului fiscal.

Produse pot fi returnate până în 15 septembrie.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri