AcasăACTUALAlimentarea cu apă sistată, la Caracal, pentru racordarea la noua reţea

Alimentarea cu apă sistată, la Caracal, pentru racordarea la noua reţea

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Marți, 9 iulie 2024, Compania de Apă Olt (CAO) sistează alimentarea cu apă a municipiului Caracal pentru trecerea la noua rețea, transmite municipalitatea prin intermeddiul unui comunicat de presă.

Sursa citată transmite că alimentarea cu apă va fi oprită în municipiului Caracal, marţi, 9 iulie, în intervalul orar 3.00- 24.00.

„Această măsură este necesară deoarece Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția investițiilor în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă ” Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020″, va face trecerea pe noua rețea de alimentare cu apă a Stației de Pompare Anton Pann, iar vechile instalații vor fi dezafectate”, se menționează în comunicatul citat.

Pentru a evita disconfortul generat de aceste lucrări, vă rugăm să vă asigurați rezerva minimă de apă necesară pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei, transmit reprezentanţii municipalităţii.

Prin proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020” care are o valoare de 240 de milioane de euro, Compania de Apă Olt a făcut investiții în 25 de localități din județul Olt.

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri