AcasăACTUALAlunecare de teren într-un oraş din Olt. O stradă este afectată

Alunecare de teren într-un oraş din Olt. O stradă este afectată

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O alunecare de teren produsă din cauza precipitaţiilor abundente a avariat o stradă din Balş, autorităţile locale instituind limitări de viteză şi restricţii rutiere.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Balş, este vorba despre strad Popa Şapcă, unde s-a produs o alunecare de teren în zona podului rutier, asfaltul fiind deteriorat.

Autorităţile recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă, iar maşinile cu masa mai mare de 1,5 tone au accesul interzis.

„Vă aducem la cunoştinţă că pe DJ 643, pe strada Popa Şapcă, în zona podului rutier (cişmea), din cauza precipitaţiilor abundente căzute în ultimele două zile (3-4 iunie 2019), s-a produs o alunecare de teren care a deteriorat asfaltul la varianta de ocolire a podului, pe partea stângă sensul de mers către Mănăstirea Mîineşti. Vă recomandăm să circulaţi cu viteză redusă (sub 30 km/oră) şi să ocoliţi zona semnalizată. Se interzice accesul autovehiculelor cu masa mai mare de 1,5 tone”, se arată în comunicatul citat.

Codul galben de vreme rea a fost prelungit în judeţul Olt, până miercuri la ora 3.00. Potrivit meteorologilor, fenomenele vizate au fost manifestări de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate. Cantitățile de apă au depășit local 20-25 l/mp și pe arii restrânse 30-50 l/mp.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri