AcasăACTUALAmendat după ce a sunat la 112 spunând că verișoara sa este...

Amendat după ce a sunat la 112 spunând că verișoara sa este ținută în lanțuri. Ce au descoperit anchetatorii la locuința femeii

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Polițiștii din Dâmbovița și asistenții sociali au demarat o anchetă după ce un bărbat a sunat la 112 și a anunțat o tânără de 34 de ani, este ținută în lanțuri de o sora ei. 

Victima se afla în grija surorii mai mari, care a negat totul.  Asistenţii socialli au demarat ancheta socială şi se pare că cele sesizate nu se confirmă.
„A sunat un văr la salvare, beat criţă. Primăria o va ajuta pe tânără să îşi facă buletin pentru că l-a pierdut. A fost evaluată, dar nu au fost probleme”, a declarat Cerasela Curgu, purtător de cuvânt al DGASPC Dâmboviţa.
Poliţia l-a amendat pe bărbatul care a sunat la 112.
„A fost o sesizare, făcută de un bărbat, cum că o verişoara lui este ţinută în lanţuri. S-a deplasat Poliţia la faţa locului, ocazie cu care apelantul a declarat că o femeie cunoscută cu afecţiuni psihice este ţinută în lanţuri la domiciliu. Cele semnalate nu sunt reale. A fost şi ambulanţa la faţa locului. Cel care a sunat a fost amendat”, a declarat Alexandra Ciurea, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.
- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri