AcasăACTUALAmple verificări în barurile, sălile de jocuri de noroc şi magazinele din...

Ample verificări în barurile, sălile de jocuri de noroc şi magazinele din Corabia şi cele din împrejurimi

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Ample controale au fost efectuate, noaptea trecută, în Corabia şi localităţile din apropiere,  poliţiştii şi inspectorii de muncă aplicând amenzi acolo unde au fost depistate nereguli.

Potrivit IPJ Olt, cu ocazia verificărilor efectuate la o societate comercială din comuna Rusănești, s-a constatat faptul că aceasta nu avea fiscalizată suma de 791 de lei.

„Agentul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 20.000 de lei, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgența a Guvernului nr. 28/1999, fiind dispusă și confiscarea sumei de bani nefiscalizată”, arată IPJ Olt.

Noaptea trecută, în intervalul orar 22.00-04.00, în orașul Corabia și localitățile limitrofe, a fost organizată o acțiune, cu efective mărite, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

La această acţiune au participat 45 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Alături de polițiști s-au aflat și trei inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt.

„Acțiunea a vizat prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale pe stradă, în baruri, cluburi de noapte și în zona societăților cu profil de săli de jocuri de noroc și pariuri sportive, precum și depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate și legitimate 235 de persoane, fiind verificate și controlate 6 societăți comerciale, dar și 125 de autovehicule.

Totodată, au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 42.640 de lei”, conchide IPJ Olt.

CITEŞTE ŞI: Olt: Două gospodării din Brebeni, cuprinse de un incendiu

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri