AcasăACTUALAnchetă demarată de poliţişti după un banchet al elevilor stropit cu prea...

Anchetă demarată de poliţişti după un banchet al elevilor stropit cu prea mult alcool. Două copile au ajuns la spital

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă după ce elevi de la un liceu din Otopeni ar fi ajuns la spital după banchet, în urma consumului de alcool şi al altor substanţe.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au anunţat, luni, că poliţiştii s-au sesizat în urma unor informaţii apărute pe grupurile de părinţi.
„Ca urmare a unor informaţii apărute pe grupurile de părinţi ale elevilor de la un liceu din Otopeni, cu privire la faptul că, de la un banchet desfăşurat în noaptea de 31 mai/1 iunie s-a ajuns la spital, în urma consumului de alcool şi alte substanţe, poliţiştii oraşului Otopeni s-au autosesizat şi efectuează verificări, pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, au precizat poliţiştii din Ilfov.
Evenimente
Potrivit News.ro, din primele informaţii, două eleve de la Liceul teoretic ”Ioan Petrus” din Otopeni ar fi ajuns la spital în urma banchetului.
- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri