AcasăRECOMANDATEAndreea Jifcu, medalie la Campionatul Național de tenis de masă juniori II

Andreea Jifcu, medalie la Campionatul Național de tenis de masă juniori II

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Sportiva din Slatina Andreea Jifcu a obţinut medalie de bronz la Campionatul Național de tenis de masă juniori II, desfăşurat în localitatea Dumbrăvița, din judeţul Timiş.

Competiţia s-a desfăşurat în localitatea din judeţul Timiş, weekendul trecut. Andreea Jifcu a reprezentat Clubul Sportiv Şcolar (CSS) Slatina.

În luna februarie, Tenismena Andreea Jifcu, componenta lotului național de junioare, a concurat la două competiții internaționale, în Franţa (Metz) şi Belgia (Spal), unde a înregistrat rezultate notabile.

2021 a fost cel mai bun an sportiv pentru Andreea Jifcu, această aflându-se pe poziția secundă a clasamentului județean.

Sportiva este pregătită de antrenorul Felicia Coneschi.

CITEŞTE ŞI: Performerii judeţului, premiaţi de CJ Olt. Cine sunt sportivii şi antrenorii remarcaţi în 2021

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri