AcasăECONOMIEAngajaţii Prysmian, bonus de aproximativ 2.700 de lei în acțiuni

Angajaţii Prysmian, bonus de aproximativ 2.700 de lei în acțiuni

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Prysmian Group lansează BE IN, o acțiune inovativă de recompensare a angajaților, prin împărțirea profitului în acțiuni ale companiei, ce vizează peste 25.000 de angajați ai companiei din 35 de țări. După ce a fost aprobat cu o foarte mare majoritate în cadrul Adunării Generale a Acționarilor, Planul va fi implementat în următorii trei ani și prevede alocarea a maximum 3.000.000 de acțiuni.

În România, Prysmian își reafirmă angajamentul pentru toți lucrătorii fabricilor sale, acordând un bonus de aproximativ 2.700 de lei în acțiuni, pentru a lupta împotriva circumstanțelor economice extraordinare din 2022 și al nivelului inflației înregistrat în țară. Pentru a-și consolida și mai mult planul de lungă durată și devotamentul față de forța de muncă din România, în cadrul programului de pionierat BE IN, acești angajați au posibilitatea de a primi un bonus de fidelitate de aceeași sumă enumerată mai sus în acțiuni dacă angajatul păstrează acțiunile timp de 12 luni.

CITEŞTE ŞI: Limuzină de lux, în flăcări în „Cartierul Bogaţilor” din Capitală. Legătura cu mafia imobiliară

Mai mult, obiectivul principal al planului este de a împărtăși crearea de valoare pe care Grupul o va putea genera în următorii ani cu o bază mare de angajați, reprezentată în principal de muncitori calificați. Planul are, de asemenea, ambiția de a consolida angajamentul și sentimentul de apartenență al angajaților Grupului, promovând participarea lor stabilă la capitalul social al Companiei.

„Suntem alături de angajații noștri din fabrică și le înțelegem nevoile fiecăruia dintre ei. Pentru aceasta am decis acordarea acestor bonusuri sub formă de acțiuni, fapt care implică practic muncitorii în activitatea companiei noastre. Mai mult, dacă aceste acțiuni vor fi păstrate și nu vor fi răscumpărate în termen de 12 luni, valoarea acestora se va dubla prin intermediul bonusului de loialitate. Ne dorim ca angajații noștri să fie parte din cultura companiei și astfel să generăm împreună valoarea adăugată a companiei noastre”, a declarat Giampaolo Verrati, Director HR al Prysmian România.

Acest plan de distribuire a acțiunilor către angajați este conceput pentru a aduce beneficii suplimentare în mod specific lucrătorilor din fabrică prin dezvoltarea creării de valoare, atenuarea inflației și consolidarea remunerației variabile printr-un angajament sporit și investiții în performanța companiei.

Despre Prysmian Group

Grupul Prysmian este lider mondial în industria sistemelor de cabluri în domeniul energiei și telecomunicațiilor. Cu aproape 140 de ani de experiență, compania are vânzări de depășesc 10 miliarde de euro, aproximativ 28.000 de angajați în peste 50 de țări și 104 fabrici.

Grupul este puternic poziționat pe piețele de înaltă tehnologie și oferă cea mai largă gamă de produse, servicii, tehnologii și know-how. Acesta operează în afacerile de cabluri subterane și submarine și sisteme de transmisie și distribuție a energiei electrice, de cabluri speciale pentru aplicații în multe industrii și cabluri de medie și joasă tensiune pentru sectoarele de construcții și infrastructură.

Pentru industria telecomunicațiilor, Grupul produce cabluri și accesorii pentru transmisie de voce, video și date, oferind o gamă largă de fibre și cabluri optice și de cupru și sisteme de conectivitate.

Prysmian este o companie publică listată pe Bursa italiană la indicele FTSE MIB.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri