AcasăACTUALAntonia-Ioana Borş a dispărut fără urmă. Familia o caută cu poliţia

Antonia-Ioana Borş a dispărut fără urmă. Familia o caută cu poliţia

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O adolescentă în vârstă de 15 ani din localitatea Dofteana din judeţul Bacău, plecată de acasă de două săptămâni, a fost dată dispărută. Persoanele care au detalii despre locul în care se află fata sunt rugate să sunt la 112 sau că contacteze Poliţia Bacău.

Adolescenta Antonia-Ioana Borş, din comuna Dofteana, judeţul Bacău, a plecat de acasă în 18 martie, iar de atunci nu a mai fost văzută. Poliţia a fost anunţată despre dispariţia fetei abia în 2 aprilie.

Miercuri, poliţiştii au făcut publice fotografia şi semnalmentele fetei, solicitând sprijinul celor care au date despre locul în care aceasta se află. Adolescenta are 1,60 metri înălţime, ten închis, păr negru, ochi căprui.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că fata a mai plecat de acasă de patru ori, ea obişnuind să meargă la iubitul ei. Acum, familia femei nu ştie unde se află şi a apelat la Poliţie. Cetăţenii care pot furniza orice informaţie în legătură cu ea sunt rugaţi să contacteze Poliţia municipiului Oneşti la numărul de telefon 0234.312.222, Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, la telefon 0234.202.000 sau să apeleze 112.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri