AcasăACTUALArtiștii care dau ritmul acestei veri la Craiova. IntenCity, între 26 și...

Artiștii care dau ritmul acestei veri la Craiova. IntenCity, între 26 și 28 august, pe Stadionul Ion Oblemenco din Bănie

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

DJ Snake, JasonDerulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit, Paul van Dyk, sunt headlinerii celui mai mare festival de muzică din sudul României. Între 26 și 28 august, Stadionul Ion Oblemenco va găzdui Festivalul IntenCity, evenimentul care aduce împreună muzica de ieri, de azi și de mâine, la Craiova, într-o sărbătoare a oamenilor care știu să dea ritm verii.

Publicul va avea ocazia să participe la concerte live ale unor artiști internaționali renumiți, și să se bucure, împreună cu prietenii și familia, de hituri latino, electro și disco, dau asigurări organizatorii.

IntenCity este festivalul de muzică la care toți artiștii ar putea fi headlineri și își propune să devină unul dintre cele mai importante din țară.

În prima seară de festival, artistul portorican LUIS FONSI, creatorul celebrului Despacito, care a înregistrat aproape 8 miliarde de vizualizări pe YouTube, va urca pe scena IntenCity, pentru un concert live de 70 de minute. Pe 26 august, publicul prezent la Craiova va avea ocazia să participe de asemenea la concertele unor îndrăgiți muzicieni ai anilor ’80 și ’90 – Thomas Anders andthe Modern Talking Band,East 17, Ricchi e Poveri,Boney M. XP,  Sandra, Ice MC, La Bouche, No Mercy, DJ Conte, Nana,C-Block, LayZeeaka Mr. President.

CITEȘTE ȘI: Craiova IntenCity | 571 de voluntari dornici să facă parte din echipă

Pe 27 august, DJ-ul și producătorul olandez AFROJACK, câștigător al unui premiu Grammy și cunoscut pentru colaborările sale cu Beyonce sau David Guetta, va crea o atmosferă electrică la IntenCity, alături de grupul de muzică electronică CLEAN BANDIT, ale cărui hituri, Symphony și Rockabye, înregistrează peste un miliard de vizualizări pe YouTube. În aceeași zi, participanții la festival vor avea ocazia să danseze pe ritmuri de reggaeton la concertul live al duetului portorican Zion&Lennox. DJ-ul și muzicianul german, câștigător al premiului Grammy, Paul van Dyk, completează atmosfera serii de sâmbătă.

Duminică, 28 august, DJ SNAKE nominalizat la două premii Grammy, și JASON DERULO, câștigător a douăsprezece discuri de platină, vor încheia în forță cel mai mare festival de muzică de la sfârșitul verii, în România. În aceeași zi, pe scena festivalului vor răsuna Sin Pijama și Criminal, la concertul uneia dintre cele mai apreciate interprete de muzică latino, artista dominicană NattiNatasha. Artistul australian Faydeeeste cel care completează line-up-ul ultimei zile de festival.

blank

Line-up-ul festivalului va fi completat în curând cu alte nume ale unor artiști români și de peste hotare. Programul poate fi consultat pe site-ul www.craiovaintencity.ro.

Principalul promotor al evenimentului este impresarul Marcel Avram. După decenii în care a lucrat cu marii artiști ai lumii, de la AC/DC, Pink Floyd, Eric Clapton, Metallica, Elton John, Prince, Paul McCartney, Rod Stewart, și, mai ales, Michael Jackson, căruia i-a prilejuit cele mai importante turnee europene, care au inclus concertul de la București în anul 1992, Marcel Avram îi aduce pe scena festivalului IntenCity de la Craiova pe DJ Snake, JasonDerulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit, Zion Y Lennox, Paul van Dyk, MahmutOrhan și Faydee.

Cu toate că în ultimele 5 decenii, industria muzicală și manierele de promovare ale artiștilor s-au schimbat, Marcel Avram s-a aliniat cu succes noilor tendințe internaționale și garantează succesul evenimentelor în care se implică.

Abonamentele și biletele pe zile pentru festivalul IntenCity pot fi achiziționate din rețeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro.

Informații despre toate tipurile de abonamente sunt disponibile pe www.bilete.ro.

Biletele sunt disponibile și la Agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă, în Magazinele Universitatea Craiova din Piața Mihai Viteazul și Electroputere Parc Mall, Magazinul Oficial FCU Craiova 1948 din Str. Sf. Dumitru nr. 1 și agenția Water Park din Parcul Tineretului.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri