AcasăACTUALAutocar plin cu elevi cuprins de flăcări în drum spre şcoală

Autocar plin cu elevi cuprins de flăcări în drum spre şcoală

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un incendiu a izbucnit, marţi dimineaţă, la un autocar în care se aflau 30 de elevi, în oraşul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin. Copiii au reuşit să iasă din autovehicul fără a exista răniţi, iar pompierii au stins flăcările. Poliţiştii au declanşat cercetări, stabilind că autovehiculul avea inspecţia tehnică periodică valabilă.

”În această dimineaţă, pompierii cărăşeni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocar care transporta elevi, în localitatea Moldova Nouă. Până la sosirea pompierilor, din interiorul autocarului s-au autoevacuat, în siguranţă, aproximativ 30 de elevi”, a transmis, marţi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

Acolo s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei Moldova Nouă, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, constatând că autocarul a fost cuprins în totalitate de flăcari. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la compartimentul motor al autovehicului.

În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime.

Potrivit IPJ Caraş-Severin, poliţişti de la Poliţia Oraşului Moldova Nouă au fost sesizaţi, în jurul orei 8.00, despre faptul că un autobuz care transporta elevi a luat foc.

”Din primele cercetări s-a stabilit că, la intersecţia străzilor Constantin Daicoviciu şi Nicolae Titulescu din Moldova Nouă, ar fi izbucnit un incendiu la compartimentul motor al unui autobuz care transporta elevi pe direcţia Berzasca – Moldova Nouă. Toţi cei 30 de elevi au coborât din autobuz fără a exista victime omeneşti”, a arătat sursa citată.

Din verificări s-a stabilit că autobuzul avea inspecţia tehnică periodică valabilă.

În acest caz, cercetările continuă pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri