AcasăACTUALAutorul dublei crime de la Bran, identificat şi reţinut de poliţie

Autorul dublei crime de la Bran, identificat şi reţinut de poliţie

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un bărbat suspectat că ar fi autorul dublei crime de la Bran a fost reținut, luni seara, de către procurorii din Brașov. Potrivit oficialilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, el și-a recunoscut parțial faptele, mărturisind că le-a ucis pe cele două victime cu un cuțit și un topor, din cauza unui conflict mai vechi cu bărbatul, care era vărul său.

Vărul pompierului găsit mort, luni dimineața, într-o vilă din comuna Bran, satul Şimon, a fost reținut, luni seara, ca principalul suspect în cazul dublei crime. Potrivit procurorilor, bărbatul le-ar fi ucis pe cele două victime după ce a intrat în casa lor, spărgând un geam de la ușa de acces.

CITEŞTE ŞI: Bărbat găsit mort în locuinţă, la Târgu Jiu

Inculpatul s-a înarmat cu un cuțit și un topor și a pătruns prin efracție în imobilul de domiciliu al victimei. În dormitorul victimei, inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiecte tăietoare, aceasta decedând ca urmare a loviturilor. Procurorii au precizat că cercetările au fost finalizate abia luni seara, în jurul orei 21:30.

În fața procurorilor, suspectul și-a recunoscut parțial faptele și a precizat că avea un conflict mai vechi cu victima. Cei doi se certau pentru o parcelă de pământ, au declarat rudele presei.

Anchetatorii au mai audiat patru martori, rude atât cu victimele cât și cu suspectul pentru a documenta întreaga activitate și a afla exact ce s-a întâmplat. Suspectul este cercetat pentru infracțiunile de violare de domiciliu și omor calificat, potrivit news.ro.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri