AcasăPOLITICĂAutoturismul instituţiei, folosit din nou de prefect în scop electoral (FOTO)

Autoturismul instituţiei, folosit din nou de prefect în scop electoral (FOTO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Prefectul de Olt a folosit din nou autoturismul instituţiei în scopuri electorale. De această dată, el a mers cu maşina statului la o întâlnire electorală pe strada Nicolae Bălcescu din Slatina. Evenimentul s-a petrecut marţi.

După ce a folosit maşina Instituţiei Prefectului pentru a hărţui familia primarului Slatinei, prefectul merge acum cu autoturismul MAI la întâlniri electorale.

Fotografii făcute marţi îl arată de reprezentantul Guvernului în teritoriu la o astfel de întâlnire desfăşurată în Slatina, pe strada Nicolae Bălcescu.

Prefectul a recunsocut în cadrul unei conferinţe de presă, că a folosit autoturismul instituţiei pentru a hărţui familia primarului Emil Moţ, confirmând acuzaţiile edilului care a prezentat şi dovezi video. Pentru folosirea resurselor publice în interese personal, un fost primar al municipiului Iaşi a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Întrebat ce căuta în timpul programului de lucru şi cu autoturismul Instituţiei Prefectului pe un câmp din Slatina, Mario De Mezzo a declarat: „Am fost în calitate de prefect!”.

CITEŞTE ŞI: VIDEO. De Mezzo neagă fuga pe câmp, dar admite cu nonşalanţă că foloseşte maşina instituţiei în scopuri electorale

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri