AcasăACTUALAvere uriaşă, nejustificată, găsită de ANI în conturile unui primar

Avere uriaşă, nejustificată, găsită de ANI în conturile unui primar

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unor diferenţe nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate în cuantum total de 4.048.566 Lei în cazul primarului din Corbeanca, judeţul Ilfov, dar şi a unui viceprimar din Maramureş şi a aunui consilier local din Dâmboviţa.

Astfel, Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 3.061.855 Lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către Anton Valeriu, primarul din Corbeanca, judeţul Ilfov, împreună cu familia, în perioada exercitării funcţiei publice.

ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către primar.

De asemenea, Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 770.574 Lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către Ruscovan Ioan, Viceprimar al Comunei Rona de Sus, Jud. Maramureş şi fost Consilier local în cadrul C.L. al Comunei Rona de Sus, împreună cu familia, în perioada exercitării mandatului de consilier local 2016-2020.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către viceprimar.

În cazul lui Sîrbuleţ Mariana, consilier Local în cadrul C.L. al Com. Bucşani, Jud. Dâmboviţa, Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 216.137 Lei între averea dobândită şi veniturile realizate.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Ploieşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către consilierul local.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate.News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri