AcasăACTUALBănia se îmbracă în ie. Ce program au pregătit autoritățile

Bănia se îmbracă în ie. Ce program au pregătit autoritățile

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Craiova se va îmbrăca în ie și anul acesta, anunță reprezentanții Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, evenimentul fiind programat pentru data de 24 iunie.

Potrivit organizatorilor,  acțiunea se află la cea de-a V-a ediție și va demara cu o paradă a iilor tradiționale, pe traseul Piaţa „Mihai Viteazul”, Oficiul de Cadastru  Dolj, Centrul Vechi, Piața „Frații Buzești”.

„La ora 19:00 va avea loc „Parada iei”, ce se va desfășura pe traseul: Piaţa Mihai Viteazul, Oficiul de cadastru , Centrul Vechi, Piața Frații Buzești. La paradă vor participa ansamblurile de amatori din județ Dolj. După parada iei, vom începe concursul la care se va premia cea mai autentică ie si cea mai fotogenică apariţie îmbracată, bineinţeles în ie. Premiul pentru cea mai autentică ie va fi oferit de talentatul designer, Florin Burescu”, a precizat Mihaela Smarandache, impresar al Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”.

Evenimentul se va încheia cu un spectacol folcloric, în Piața „Frații Buzești”, pe scenă urcând Mariana Ionescu Căpitănescu, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Cristian Bănăţeanu, Manuela Moțocu, Aneta Şişu, Ciri Mayer și Liviu Dică.  Programul de muzică populară va începe la ora 20.30.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri