AcasăACTUALBărbat arestat după ce a agresat sexual și tâlhărit mai multe femei...

Bărbat arestat după ce a agresat sexual și tâlhărit mai multe femei în lifturi

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un bărbat care a agresat sexual mai multe femei în lifturi şi le-a furat poşetele, prin violenţă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În vârstă de 45 de ani, din București, acesta este acuzat de agresiune sexuală şi tâlhărie.

Primele două femei au fost agresate în 25 august.

”La data de 25 august 2023, în jurul orei 20.50, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 21 a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, în vârstă de 27 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuieşte, din Sectorul 6, un bărbat ar fi agresat-o sexual. De asemenea, tot la aceeaşi dată, în jurul orei 21.00, o altă femeie, în vârstă de 38 de ani, a sesizat, prin apel 112, aceeaşi unitate de poliţie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuieşte, în Sectorul 6, un bărbat ar fi agresat-o sexual, după care ar fi deposedat-o, prin violenţă, de geanta în care avea un laptop şi mai multe bunuri personale”, a transmis Poliţia Bucureşti.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 21 au început verificările, însă în cursul serii, bărbatul a agresat o a treia victimă.

”Precizăm faptul că, în jurul orei 23.40, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, de către o a treia femeie, în vârstă de 33 de ani, cu privire la faptul că un bărbat ar fi agresat-o sexual, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuieşte, din Sectorul 6 şi ar fi deposedat-o, prin violenţă, de 150 de lei”, a mai transmis Poliţia.

La scurt timp, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost identificat şi depistat, acesta fiind dus la sediul de poliţie unde a fost audiat. El este acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de agresiune sexuală şi două infracţiuni de tâlhărie. Ulterior, agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei magistraţilor

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate. News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul. News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri