AcasăACTUALBărbat arestat preventiv după ce a agresat sexual o fetiţă de nouă...

Bărbat arestat preventiv după ce a agresat sexual o fetiţă de nouă ani, într-o staţie de autobuz din Balş

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost arestat preventiv după ce agresat sexual o fetiţă în vârstă de nouă ani, într-o staţie de autobuz din Balş şi, ulterior, într-un microbuz de transport persoane.

Potrivit unui comunicat remis de Parchetul Balş, totul s-a petrecut în data de 9 mai, când bărbatul, în timp ce se afla în staţia de autobuz de zona Oficiului Poştal Balş, a luat-o de mână pe fetiţa în vârstă de nouă ani, pe care nu o cunoştea.

Ulterior, a urcat după aceasta într-un microbuz care circula pe ruta Balş – Călui, s-a aşezat lângă ea, a continuat să o ia de mână şi a mângâiat-o pe picior, în zona inghinală, provocându-i persoanei vătămate o stare de temere şi de disconfort şi fiind la un moment dat observat în mod direct de către două martore, care au invitat-o pe persoana vătămată să se mute pe un alt loc, lângă acestea.

Bărbatul a fost reţinut şi, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore prin ordonanţa organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Oraşului Balş – Compartimentul Investigaţii Criminale din data de 19.05.2024.

În data de 20.05.2024, procurorul de caz a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive, iar în aceeaşi dată propunerea a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Balş, inculpatul fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză, cercetările au fost efectuate de către organele de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Balş – Compartimentul Investigaţii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş”, arată procurorii.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri