AcasăACTUALBărbat eliberat din arest după ce şi-a bătut crunt soţia şi a...

Bărbat eliberat din arest după ce şi-a bătut crunt soţia şi a dat foc locuinţei. Magistraţii l-au plasat sub control judiciar

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un bărbat care şi-ar fi atacat soţia pe stradă şi ar fi bătut-o crunt, după care ar fi incendiat casa comună, a fost dus la arestare, însă a fost lăsat în libertate de judecător, care a decis să-l pună sub control judiciar.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, femeia a fost bătută pe data de 30 mai, după ce a fost urmărită pe stradă de soţ.

„Inculpatul B.M-L, în timp ce se afla pe stradă, în localitatea Buteni, aproape de staţia de autobuz, s-a apropiat de numita B.L.C, soţia acestuia, a luat-o de păr şi a tras-o până la imobilul unde locuiesc părinţii acestuia din localitatea Buteni, unde a lovit-o în mod repetat cu pumnii în zona feţei, iar în data de 02 iunie, în intervalul orar 13,00-14,00, având asupra sa o brichetă şi un recipient din plastic în care se afla combustibil (benzină/ motorină), a golit conţinutul acestuia în cele două încăperi ale imobilului situat în localitatea Buteni, proprietate comună cu a persoanei vătămate B.L.C urmare a acestei acţiuni arzând bunurile aflate în interiorul acestuia, uşile, geamurile, obiectele de îmbrăcăminte, electrocasnice etc, incendiu care era de natură să pună în pericol întreg imobilul persoanei vătămate şi imobilele învecinate în lipsa intervenţiei prompte a vecinilor şi a pompierilor”, a transmis, marţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonţ.

Luni, procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru distrugere prin incendiere şi violenţă în familie, iar agresorul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul a respins propunerea şi a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri