AcasăACTUALBărbat muşcat de viperă în Gorj. A intervenit elicopterul SMURD 

Bărbat muşcat de viperă în Gorj. A intervenit elicopterul SMURD 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un bărbat care a fost muşcat de ureche de o viperă, a fost salvat, marţi, de salvamontiştii din Gorj şi de echipajul elicopterului SMURD de la Braşov. El a fost transportat la un spital din Sibiu pentru îngrijiri medicale.

Salvamontiştii din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj au fost solicitaţi pentru a salva un bărbat muşcat de viperă.

Salvatorii au fost solicitaţi să intervină, marţi, pentru acordarea primului ajutor medical şi transportul unei persoane muşcate de viperă în masivul Parâng, zona Mohorul-Iezeru.

Victima, un bărbat, a fost găsită conştientă.

”Pe ureche se văd urmele muşcăturii şi întrucât starea de sănătate i se alterează vizibil a fost solicitat şi un elicopter SMURD-IGAV”, a transmis Salvamont România.

Potrivit Inspectoratului General de Aviaţie (IGAv), acolo a ajuns elicopterul SMURD de la Braşov, victima fiind stabilizată, preluată şi transportată în siguranţă la un spital din Sibiu, pentru a beneficia de tratament medical de specialitate.

 

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
News.ro
News.ro
News.ro este cea mai nouă agenţie de presă din România şi s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă, către clienţi media şi corporate. News.ro este o agenţie independentă, constituindu-se în răspunsul nostru la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul. News.ro funcţionează în cadrul unei companii înfiinţate în 2016, dedicată special operării business-ului de agenţie. Misiunea noastră este de a deveni lider pe acest segment media.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri