AcasăACTUALBărbat salvat de un jandarm după ce a rămas blocat într-un canal,...

Bărbat salvat de un jandarm după ce a rămas blocat într-un canal, la Caracal

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Un bărbat din Caracal a fost salvat de la înec de un jandarm aflat în timpul liber, după ce a căzut în apă într-o zonă de colectare şi deversare din Parcul „Constantin Poroineanu”, unde intenţiona să pescuiască.

Întâmplarea a avut loc ieri. „Sesizând pericolul în care se afla bărbatul, colegul nostru a interacționat cu acesta și a solicitat intervenția prin serviciul unic de urgență 112 pentru ajutor de specialitate. Acțiunea de extragere din apă a bărbatului s-a realizat de îndată, intervenind și un trecător aflat în apropiere care a coborât și împreună au reușit salvarea acestuia din apa rece în care căzuse”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt.
În scurt timp, serviciile de urgență și de ordine publică sosite la fața locului i-au acordat bărbatului îngrijiri medicale.
- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri