AcasăACTUALBază ISU şi de Ambulanţă pentru nordul judeţului Olt, funcţională din primăvară

Bază ISU şi de Ambulanţă pentru nordul judeţului Olt, funcţională din primăvară

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Subunitatea de pompieri şi staţia de ambulanţă construite de Consiliul Judeţean Olt, la Dobroteasa, va deveni operaţională anul viitor, potrivit preşedintelui Marius Oprescu.

Consiliul Judeţean poartă, în prezent, discuţii cu reprezentanţii ISU şi SAJ pentru dotarea cu logistică a bazei şi asigurarea de personal.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | TIR încărcat cu porci, răsturnat pe un drum din județul Olt

„S-a făcut recepţia tehnică, iar acum am aprobat indicatorii reactualizaţi. Odată cu închiderea proiectului, ştim exact cât ne-a costat. Urmează ca, în perioada următoare, să avem recepţia finală, iar de anul viitor ea să fie funcţională. Deja suntem în discuţii atât cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, cât şi cu Serviciul de Ambulanţă pentru a găsi soluţii de maşini şi în acelaşi timp de personal. Nu ştim exact în ce lună, cam la începutul lui martie credem noi, după aprobarea bugetului şi după ce vom prinde toate sumele necesare, să putem să funcţionăm acolo atât cu staţie de pompieri, cât şi cu staţie de ambulanţă”, a declarat Marius Oprescu.

Noua subunitate va deservi comunele din nordul judeţului Olt. În prezent, acolo intervin pompierii din judeţul Vâlcea.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri