AcasăACTUALBirou notarial pentru oraşul Piatra-Olt şi comunele din zonă

Birou notarial pentru oraşul Piatra-Olt şi comunele din zonă

spot_img
spot_img
- Advertisement -

De marţi, orașul Piatra-Olt se bucură de primul birou notarial din localitate. La solicitările locuitorilor din această zonă, autoritățile au decis înființarea acestui spațiu, pentru ca ei să poată beneficia de aceste servicii.

Primăria Piatra-Olt a înființat, marţi, primul birou notarial din această zonă, pentru ca toți locuitorii orașului să se poată bucura de aceste servicii chiar în localitatea lor.

Potrivit autorităților, ideea a pornit chiar de la solicitările oamenilor, care își doreau foarte mult înființarea unui astfel de birou mai aproape de ei.

Noul birou notarial va funcționa chiar în apropierea Primăriei Orașului Piatra-Olt și va fi deschis atât pentru locuitorii din această zonă, cât și pentru cei din comunele învecinate.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri