AcasăPOLITICĂBode a cerut retragerea cărții bazate pe teza sa de doctorat, după...

Bode a cerut retragerea cărții bazate pe teza sa de doctorat, după constatarea plagiatului

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a cerut retragerea cărții care se bazează pe teza sa de doctorat, despre care Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai (UBB) a constatat că include plagiat extins și este „profund viciată”, a declarat joi președintele Comisiei de Etică, Dacian Dragoș.

Acesta a precizat că, potrivit informațiilor primite, editura a spus că se va conforma și că cartea nu se mai află în circulație sau comercializare.

CITEŞTE ŞI: Ninge ABUNDENT în judeţul Dolj. Se acţionează cu utilaje cu lamă (VIDEO)

Universitatea Babeș-Bolyai a publicat un comunicat în care anunță că a fost informată de Lucian Bode că editura a „confirmat și acceptat solicitarea” acestuia de „a retrage de la difuzare și/sau comercializare a oricăror exemplare, respectiv suspendarea oricăror demersuri de republicare”.

articolul complet, pe edupedu.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri