AcasăACTUALCâine abandonat pe o stradă din Slatina. Amendă de 12.000 lei, aplicată...

Câine abandonat pe o stradă din Slatina. Amendă de 12.000 lei, aplicată de Poliţia Animalelor

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Slatina, a fost amendat cu 12.000 lei după ce a abandonat un câine pe o stradă din municipiu.

De fapt, este a doua oară când bărbatul încearcă să abandoneze câinele pe stradă.

„La data de 19 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr ar fi abandonat un exemplar canin, pe o stradă din municipiul Slatina.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat tânărul, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Slatina, care ar fi abandonat exemplarul canin.

Acesta a fost sancționat contravențional, cu avertisment, pentru încălcarea prevederilor Legii 205/2004 privind protectia animalelor, iar exemplarul canin i-a fost lăsat în custodie, întrucât acesta a declarat că dorește să îl păstreze.

De asemenea, tânărului i-au fost prelucrate obligațiile pe care acesta le are în calitate de deținător de animale, conform prevederilor Legii 205/2004.

Ulterior, la data de 28 mai 2024, în urma unor imagini apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, polițiștii au văzut același exemplar canin pe o stradă din municipiul Slatina.

De această dată, bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 12.000 de lei, conform Legii 205/2004”, transmite IPJ Olt.

Exemplarul canin a fost ridicat de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor și a fost plasat într-un adăpost din municipiul Slatina.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri