AcasăPOLITICĂCând vine Guvernul cu rectificarea bugetară | Anunţul ministrului Finanţelor

Când vine Guvernul cu rectificarea bugetară | Anunţul ministrului Finanţelor

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ministerul Finanţelor va încheia miecuri discuţiile cu ministerele pentru rectificara bugetară, joi va fi o primă discuţie cu premierul iar pe 31 iulie propunerea de rectificare bugetară va ajuge în Guvern, a declarat ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici.

„Ca principiu este clar că tot ce înseamnă obligaţii legate de veniturile românilor, de salarii şi pensii, vor fi asigurate, tot ce înseamnă factură, perioadă de investiţii, la fel, iar diferenţa se va reloca între ministere în funcţie de aceste două priorităţi. Va trebui să avem scăderi de cheltuieli, e abordarea corectă, e abordarea de bun simţ pe care trebuie să o aibă orice demnitar şi mai ales ministrul de Finanţe. Să ceară ca banul public să fie cheltuit într-un mod justificat şi pe acţiuni care într-adevăr, aduc o creştere în economie, nu pe activităţi care nu se justifică”, a spus ministrul.

Teodorovici a preicat că la rectificare ţinta de deficit asumtă, de 2,76%, va fi păstrată.

mediafax.ro

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri