AcasăLIFECaracal: Festivalul Internaţional de Folclor „Căluşul Românesc”, în weekend la Teatrul de...

Caracal: Festivalul Internaţional de Folclor „Căluşul Românesc”, în weekend la Teatrul de Vară

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

După Festivalul de Teatru, Caracalul devine din nou centru cultural regional, de data aceasta prin Festivalul Internațional de Folclor „Căluşul Românesc” ce va avea loc în perioada 9-11 iunie 2023.

Deja o tradiție, ajuns la cea de a 52-a ediție, evenimentul va debuta în după amiaza zilei de vineri cu o paradă a portului popular pe traseul Lidl-Calea București-Piața agroalimentară și Platoul Administrativ.

Totodată, Teatrul de Vară va deveni gazdă pentru un concurs călușăresc și spectacole folclorice.

Sâmbătă, începând cu ora 11.00  au loc în Parcul „Constantin Poroineanu” ateliere de dans cu ansamblurile invitate, iar ziua se încheie la Teatrul de Vară cu concurs călușăresc și spectacol folcloric.

Duminică, Festivalul se încheie cu demonstrații de dansuri populare și călușărești cu ansambluri din județul Olt. Gala laureaților va avea loc la Teatrul de Vară începând cu ora 19.00.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri