AcasăACTUALCărţi returnate de un hoţ după ce gestul său a ajuns pe...

Cărţi returnate de un hoţ după ce gestul său a ajuns pe internet (video)

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Un botoşănean cuprins de pasiunea pentru lectură a furat un teanc de cărți de la o cafenea din centrul oraşului, însă le-a înapoiat proprietarului după ce gestul său a fost făcut public. 

Camerele de supraveghere ale unei cafenele au surprins momentul în care individul cară teancul plin de cărți pe terasa localului. Acesta răsfoiește preț de câteva clipe mai multe pagini, face inventarul cărților furate, după care se face nevăzut. Pentru a nu fi prins, bărbatul a dat „lovitura” la ora 5 dimineața.

Proprietarii cafenelei au publicat imaginile cu furtul neobișnuit pe rețelele de socializare, însă nu au depus plângere la Poliție. Drept răsplată pentru faptul că a înapoiat cărțile, proprietarul i-a făcut cadou una dintre cărți.

„La Botoșani se întâmplă minuni. Cărțile au fost aduse înapoi la cafenea de către HOȚUL DE CĂRȚI care și-a cerut scuze pentru gestul său. Începuse să le citească și una dintre ele chiar i-a plăcut, cu titlul COPIL BOGAT COPIL ISTEȚ, așa că i-am făcut-o cadou.
Fost mecanic de locomotivă, omul este pasionat de cultură și citit. Îl așteptăm oricând la noi sa citească și să servească cafea … din partea casei”, este mesajul postat de proprietarul cafenelei, potrivit monitorulbt.ro.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri