AcasăACTUALCase distruse şi maşini avariate, la Rucăr

Case distruse şi maşini avariate, la Rucăr

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Opt case au fost distruse şi mai multe maşini au fost avariate de viitura de vineri, din Rucăr, judeţul Argeş. O femeie de 50 de ani, rănită când casa i-a fost luată de viitură, a dusă la ambulanţă cu maşina viceprimarului, pentru că drumul era plin de aluviuni.

Reprezentanţii ISU Argeş au transmis că în urma viiturii de vineri, în comuna Rucăr, zona Valea Stăneşti, opt case au fost distruse, două dintre ele în proporţie de 80 la sută, una în proporţie de 50 la sută şi alte cinci, 40 la sută.

Pe imaginile surprinse după dezastru se vede cum casele abia dacă mai stau în picioare, iar oamenii încearcă să salveze ce se mai poate salva din calea puhoaielor.

O femeie de 50 de ani, a cărei casă a fost luată de viitură, a fost dusă la ambulanţă cu maşina viceprimarului, deoarece DN 73 era blocat din cauza aluviunilor.

De asemenea, mai multe autoturisme au fost avariate, după ce aluviunile ajunse pe carosabil au măsurat aproape un metru.

În sprijinul populaţiei afectate şi a autorităţilor locale din judeţul Argeş, au interveni şi echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei.

Mai multe gospodării din localitatea Rucăr, judeţul Argeş, au fost inundate, vineri, iar 10 persoane au fost evacuate, una dintre ele, surprinsă de viitură, având fractură deschisă. Drumul Naţional 73 este blocat din cauza aluviunilor.

Potrivit ISU Argeş, în urma codului portocaliu, s-a format o viitura care a inundat mai multe gospodării în localitatea Rucăr. DN 73 a fost blocat.

mediafax.ro

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri