AcasăACTUALCazul "Caracal" | DIICOT nu exclude ca Gheorghe Dincă să fi avut...

Cazul „Caracal” | DIICOT nu exclude ca Gheorghe Dincă să fi avut şi complici

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Anchetatorii DIICOT nu exclud şi posibilitatea ca principaul suspect să fi avut complici, dar deocamdată speculaţiile nu fac decât să le îngreuneze cercetările.

Procurorul șef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, a afirmat, duminică, la Caracal, că specialiştii au de cercetat, milimetru cu milimetru, o suprafaţă mare.

„Nu cred că se putea mai mult decât atât, mergem pe toate pistele.(…) Colegii mei s-au mișcat foarte repede pe o cauză în care aveam foarte puține indicii din mai până în acest moment, nu cred că se putea mai mult decât ce au făcut, dar dacă se putea până la urmă vom veni și vom recunoaște și asta. Haideți să strângem tot și pe urmă comunicăm, vedem și ce am făcut bine și ce nu”, a declarat procurorul Hosu.

 

realitatea.net

sursă video: Realitatea TV

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri