AcasăADMINISTRAŢIECe a zis noul prefect de Olt, la prima apariţie publică după...

Ce a zis noul prefect de Olt, la prima apariţie publică după învestire

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Prefectul judeţului Olt, Angela Nicolae, a avut, vineri, prima apariţie publică după numirea în funcţie.

Ea a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că este un funcţionar public de carieră, cu 17 ani de muncă în spate.

„Am pornit de la gradul debutant, promovând ulterior până am ocupat funcția de șef serviciu în aparatul de specialitate al Consiliului Județean. Am început la Casa Județeană de Pensii, o instituție foarte grea, un serviciu public deconcentrat din administrația publică centrală. În 2010 m-am transferat la Consiliul Județean Olt”, a declarat Angela Nicoale.

Prima femeie prefect a judeţului Olt şi-a propus să reziste într-o lume dominată de bărbaţi.

„Sunt prima femeie prefect al județului Olt. Petru mine este onorant, le mulțumesc celor care au avut încredere în mine. Îmi propun să am curajul, puterea, priceperea, diplomația să rezist în această lume a bărbaților”, a mai declarat ea.

Prefectul județului Olt, Angela Nicolae, a depus jurământul, joi, într-un cadru restrâns, având în vedere evenimentele de la Caracal.

La ceremonia de depunere a jurământului au participat secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Adrian Petcu, șefii de arme din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județ și directori ai serviciilor publice deconcentrate.

Premierul Viorica Dăncilă i-a demis pe prefectul şi subprefectul de Olt, Petre Neacşu şi Radu Ioniţă, în urma cazului crimei de la Caracal. Dăncilă a declarat că l-a chemat din concediu pe prefect, special pentru a-l demite.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri