AcasăACTUALCe servicii poate oferi un azil de bătrâni în ziua de azi?...

Ce servicii poate oferi un azil de bătrâni în ziua de azi? Iată condițiile de lux ale centrelor ultramoderne

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Din fericire, seniorii care necesită un grad ridicat de îngrijire și atenție au acum posibilitatea de a beneficia de condițiile de lux oferite de centrele ultramoderne din România.

Dacă până acum ideea de azil de bătrâni te speria, trebuie să știi că astăzi condițiile sunt mai bune decât oricând. Nu numai confortul primează în aceste centre, ci și serviciile medicale și de nutriție. Mai mult decât atât, se pune accent pe consilierea psihologică, iar personalul este bine pregătit pentru a presta servicii la cele mai înalte standarde. Iată!

 

Confort sporit, activități de socializare și menținerea relației de comunicare cu familia

În primul rând, camerele sunt echipate ultra-modern, la cel mai înalt standard. Fiecare element (funcțional / de decor) este ales în acord cu nevoile rezidenților. Camerele dispun de televizor, dar LCD și bibliotecă se regăsesc și în livingul destinat activităților de socializare. Trebuie să știi că centrele ultra-moderne de îngrijire a seniorilor includ asistență și îngrijire zilnică. Mijloacele de comunicare cu familia sunt telefonul și Internetul, existând, însă, și un program de vizite bine pus la punct. Dar nu numai atât! Experții din aceste tipuri de aziluri se ocupă inclusiv de organizarea zilelor de naștere, onomastice ale rezidenților sau chiar a evenimentelor de sărbători (Paște, Crăciun, Anul Nou). În același timp, se organizează seri de socializare sau de jocuri de societate, pentru ca seniorii să își petreacă timpul liber într-un mod armonios.

 

Alimentație adecvată, meniuri stabilite de nutriționiști și mese îmbelșugate și variate

Asigurarea alimentației potrivite este, de asemenea, o prioritate în astfel de centre de îngrijire. Preperarea efectivă a hranei se face în fiecare zi, în bucătăria proprie a centrelor, cu ingrediente proaspete. Meniul standard include nu mai puțin de 3 mese principale și 2 gustări. Meniurile sunt concepute sub atenta supraveghere a unui medic nutriționist, care pune accent pe varietate și ține cont de afecțiunile cu care sunt diagnosticați rezidenții. Dacă în centrul de îngrijire sunt cazate persoane care se află în imposibilitatea de a se deplasa la restaurant, masa este asigurată la pat, de către personalul căminului. Mai trebuie să știi că sălile de mese din cadrul acestor centre de îngrijire arată ca restaurantele scumpe, fiind amenajate astfel încât să ofere confortul rezidenților. De multe ori, seniorii spun că se simt exact ca într-un concediu.

 

Asistență și supraveghere constantă din partea medicilor, a psihiatrului și a asistenților sociali

În centrele ultra-moderne de îngrijire a vârstnicilor ajung atât seniori perfect sănătoși, cât și bătrâni diagnosticați cu diferite afecțiuni. Vestea bună este că li se oferă supraveghere de specialitate non-stop de către asistente și infirmiere, de la aplicarea de creme protectoare și pansamente, la administrarea tratamentelor conform schemelor și monitorizarea parametrilor fiziologici. Personalul este atent, răbdător, bine instruit pentru a comunica în condiții optime cu seniorii. Asigură îngrijirea corporală zilnică a rezidenților sau ori de câte ori este necesar, precum și măsuri de ajutor pentru deplasare interior / exterior. Centrele de acest tip acordă o atenție deosebită bătrânilor diagnosticați cu Alzheimer. Seniorii afectați de această problemă primesc un tratament special, în acord cu recomandările medicului expert.

 

Cauti un azil de bătrâni prețuri avantajoase? Alege condițiile de lux de la Batranetifericite.ro

Dacă vrei să îi simți pe cei dragi în siguranță, alege condițiile de lux oferite de Batranetifericite.ro. Este mai mult decât un simplu azil de batrani preturi avantajoase: este locul care oferă îngrijirea de la A la Z a fiecărui rezident. Totul este la superlativ: condițiile de cazare, mâncarea, asistența personalizată ș.a.m.d..

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri