AcasăCine m-a făcut om mare„Cine m-a făcut om mare ?”, o campanie marca Reporter 24

„Cine m-a făcut om mare ?”, o campanie marca Reporter 24

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Educatoarea, învățătoarea și profesorul diriginte își pun amprenta, etapă cu etapă, în tot ceea ce presupune dezvoltarea unui copil.

Fiecare dintre noi știe că educatorul creează prima legătură a celui mic cu factorii din exteriorul mediului familial, învățătorul îl învață lucruri care îi vor folosi toată viața-să scrie și să citească-, îl descoperă, îl provoacă și îi înțelege anumite demersuri ale sale, pentru ca diriginta sau dirigintele să contureze cât mai frumos copilul devenit adolescent.

Pentru a afla mai multe despre aceste meserii, despre cât de important este să le alegi nu pentru că trebuie să ai un loc de muncă, ci mai degrabă pentru că îți dorești să formezi oameni, despre emoții și, de ce nu, despre momente mai grele,  am stat de vorbă cu o educatoare, Cristina Băloi-Grădinița „Floare Albastră” Craiova, cu o învățătoare, Luminița Șerban-Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Craiova și cu diriginta Iulia Călin-Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” Craiova.

Interviurile vor fi publicate, săptămânal, începând cu data de 1 februarie, respectând „traseul” pe care copilul îl parcurge de la grădiniță, până devine un adolescent ghidat din umbră de către părinte și diriginte.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri