AcasăLIFECine sunt artiştii români cu cele mai mari tarife. Preţul cerut pentru...

Cine sunt artiştii români cu cele mai mari tarife. Preţul cerut pentru un concert în aer liber

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Iarna este pe sfârșite și se apropie perioada concertelor și evenimentelor în aer liber. Prin urmare, firmele de impresariat au început să trimită liste de prețuri către primăriiile din țară. Una dintre acestea a ajuns și în posesia PRESShub.

Artiștii români în vogă nu sunt ieftini. Cel mai mare onorariu din acest an îl are cântăreața INNA. Artista cere pentru 40-45 de minute între 17.000 și 19.000 de euro, plus TVA, pe lângă cheltuielile pentru transport.

CITEŞTE ŞI: Doljean prins la furat de către un polițist aflat în timpul liber

Nici Loredana Groza nu se lasă mai prejos. Alături de trupa sa, Loredana solicită pentru un concert de 45 de minunte, nu mai puțin de 15.000 de euro plus TVA. Același onorariu îl au și cei de la Carla’s Dreams pentru mai puțin de o oră de muzică live.

Delia cere pentru un show 40 de minute nu mai puțin de 12.500 de euro, iar pentru 60 de minute, onorariul este de 15.000 de euro. Tot plus TVA.

SMILEY cere 12.000 de euro + TVA pentru un concert de 45-60 de minute. Alte solicitări: transport, 7.5 Lei/km + TVA, cazare la hotel de minimum 4*.

Pentru un spectacol de o oră susținut de artista Andra, organizatorii trebuie să plătească suma de 12.000 de euro.

lista completă, în PRESShub

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri