AcasăLIFECiobănescul german Bruno, câine de serviciu din cadrul Jandarmeriei Vâlcea, retras după...

Ciobănescul german Bruno, câine de serviciu din cadrul Jandarmeriei Vâlcea, retras după opt ani de activitate: „Începând de azi, misiunea lui Bruno este să se joace în fiecare zi!”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

După zeci de misiuni dificile la care a participat timp de opt ani, Bruno – pe numele lui real Ober – a ajuns la finalul carierei, dar cu toate acestea nu se desparte de prietenul şi conductorul său, plutonier George Tacăle din cadrul Jandarmeriei Vâlcea.

Ciobănescul german, Bruno a ajuns în curtea jandarmilor vâlceni şi a făcut cunoştinţă cu instructorul său pe vremea când avea doar cinci luni şi apoi au plecat împreună la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, unde au parcurs împreună drumul dresajului, specialitatea intervenţie-patrulare.

„Au fost 8 ani plini de satisfacţii şi reuşite profesionale, timp în care s-a legat o prietenie foarte frumoasă între noi doi. Bruno, aşa cum îmi place mie să îl alint, a fost un camarad de nădejde in misiuni, iar instinctul şi curajul de care a dat dovadă pe parcusul acestor ani, m-au ajutat deseori la soluţionarea cazurilor complicate, inclusiv la căutarea persoanelor dispărute.

Din nefericire, otita care a recidivat tot mai des, ne-a determinat să îl retragem din activitate. Deşi nu vom mai fi parteneri la serviciu, mă bucură faptul că cel care îl va adopta, va avea grijă să îi ofere toate condiţiile pentru o viaţă de pensionar liniştită,  a mărturisit George Tacăle.

Şeful Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea i-a mulţumit subofiţerului, atât pentru modul în care şi-a îndeplinit misiunile alături de partenerul necuvântător, cât şi pentru grija deosebită acordată acestuia.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri