AcasăPOLITICĂCiolacu: Încercăm, acum ,cu domnul ministru Boloş şi domnul ministru Daea să...

Ciolacu: Încercăm, acum ,cu domnul ministru Boloş şi domnul ministru Daea să prindem, la renegociere, în PNRR aceste irigaţii şi nu numai

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat luni, la sediul partidului, că este posibilă renegocierea PNRR pentru includerea irigaţiilor în acest program, el afirmând că ”anumiţi miniştri care au fost în acea guvernare de dreapta, ar trebui să răspundă de ce în PNRR nu avem prins niciun metru de irigaţii”. Liderul PSD a anunţat că va avea o întâlnire cu premierul şi ministrul Agriculturii pe tema ajutorului pentru fermierii afectaţi de secetă.

”Am văzut cu toţii că în zonele în care sunt irigaţii nu este problema de secetă. Acum, anumiţi miniştri care au fost în acea guvernare de dreapta, ar trebui să răspundă de ce în PNRR nu avem prins niciun metru de irigaţii”, a spus liderul PSD.

Ciolacu a arătat că încearcă împreună cu miniştrii Marcel Boloş şi petre Daea să prindă aceste aceste irigaţii în PNRR, la renegociere şi nu numai.

”Încercăm, acum ,cu domnul ministru Boloş şi domnul ministru Daea să prindem, la renegociere, în PNRR aceste irigaţii şi nu numai. Căutăm soluţii şi din fonduri de la bugetul statului, ca să urgenţăm acest sistem de irigaţii mult discutat”, a precizat el.

Marcel Ciolacu a spus că va avea, astăzi, o discuţie cu premierul şi cu ministrul Petre Daea, despre ceea ce trebuie oferit fermierilor afectaţi de secetă.

”În cursul zilei de astăzi o să am mai mult ca sigur o întâlnire şi cu domnul prim-ministru, dar o să am o întâlnire şi cu ministrul Daea, înainte de discuţia cu prim-ministrul”, a mai spus preşedintele PSD, citat de news.ro.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri