AcasăACTUALCirculația trenurilor spre mare, grav afectată după ce un tren s-a descompus...

Circulația trenurilor spre mare, grav afectată după ce un tren s-a descompus în mers

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Calea ferată de pe ruta București- Constanța a fost grav deteriorată, după ce un vagon de marfă al unui tren privat, s-a descompus în mers, pierzând o piesă care s-a strecurat pe șine, după care l-a determinat să deraieze.

Mecanicul de locomotivă nu a observat vagonul deraiat și a continuat circulația trenului pe o porțiune de cinci kilometri, distrugând astfel calea ferată pe toată această distanță, conform clubferoviar.ro, citat de Antena3.

CITEŞTE ŞI: Dolj: Incendiu la o locomotivă aflată în staţia din localitatea Podari

Incidentul s-a produs marți dimineață, în jurul orei 3:00, când o piesă de la vagonul unui tren privat de marfă s-a desprins și a ajuns pe șine producând deraierea vagonului.

Angajații CFR spun că pe întreaga distanță pe care a circulat trenul de marfă, deraiat, căile ferate suferă o daună totală, iar circulația spre mare va fi grav afectată. Porțiunea deteriorată este între Stația Dorobanțu și Stația Basarabi.

Trenul implicat aparține operatorului Express Forwarding. Din trenul 50830-1 a deraiat al șaptelea vagon, de la locomotivă, cu ambele boghiuri, iar trenul a plecat de la linia 7 stația Dorobanțu pe fir 1 în directia Basarabi.

Pe întreaga porțiune afectată circulația se va efectua pe un singur sens.

CITEŞTE ŞI: FOTO | Mai multe navete de bere au căzut dintr-un TIR peste un pieton, la Drăgăşani

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri