AcasăADMINISTRAŢIECirculație fluidizată pe strada Artileriei din Slatina: Investiția asumată de primarul Emil...

Circulație fluidizată pe strada Artileriei din Slatina: Investiția asumată de primarul Emil Moț, aproape finalizată

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Şoferii care vin din zona industrială de pe strada Drăgăneşti şi virează pe strada Artileriei din Slatina nu vor mai fi nevoiţi să intre în sensul giratoriu.

După ce primarul Emil Moţ şi-a asumat această măsură în urmă cu puţin timp, investiţia este aproape de final.

„Am avut o întâlnire cu cetăţenii in acest cartier şi deja am făcut ceea ce ne-am angajat atunci. Noi deja aveam date privind faptul că sunt valori de trafic foarte mari în sensul giratoriu de la Steaua, cel puţin atunci când se fac schimburile la fabricile de pe platforma industrială . O soluţie pe care am găsit-o a fost, în prima fază, să facem o bretea rutieră ca toţi cei se duc pe strada Artileriei să nu mai intre în sensul giratoriu.

Se lucrează foarte bine deja. Nu pot să vă dau un termen exact de finaliazre, pentru că este în funcţie de constructor, dar cât de curând o să fie gata şi vom vedea rezultatele”, a declarat Emil Moţ.

În cadrul lucrărilor a fost relocat şi redimensionat şi locul de joacă existent în zonă.

„Am mai mişcorat puţin locul de joacă pentru că nu era folosit de foarte multă lume. Prima dată când s-a proiectat s-a luat în calcul absolut tot cartierul şi toată zona Steaua însă locul de joacă era folosit decât de oamenii de acolo. Am redimensionat locul de joacă, o să facem şi spaţii de umbrire acolo, o să plantăm şi câţiva copaci”, a mai declarat Emil Moţ.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri