AcasăPOLITICĂConducere interimară la PSD Slatina, după mai multe demisii în frunte cu...

Conducere interimară la PSD Slatina, după mai multe demisii în frunte cu cea a primarului Emil Moţ

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Președintele PSD Slatina, primarul Emil Moț, și secretarul executiv al filialei municipale, Emil Popa, și-au prezentat, miercuri, demisiile din funcție, în cadrul unei ședințe.

De asemenea, și vicepreședinții organizației municipale au renunțat la funcțiile lor, anunță PSD Olt prin intermediul unui comunicat de presă.

„Acest gest de onoare survine în lumina ultimelor rezultate politice înregistrate la alegerile locale”, arată sursa citată.

Interimatul va fi asigurat de deputatul Marius Iancu, în calitate de președinte, în echipă cu subprefectul Cosmin Floreanu, în calitate de secretar executiv.

„Slatina are nevoie de oameni asumați, care pot transpune în realitate așteptările politice și pot forma viitoarea echipă câștigătoare. Este esențial ca noua conducere să aducă un suflu nou și strategii de guvernare locală, care să corespundă cu viziunea social-democrată. De asemenea, implicarea activă a comunității și transparența decizională vor fi prioritare pentru a recâștiga încrederea cetățenilor”, mai arată PSD.

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri