AcasăACTUALUPDATE | Conductă de gaze, spartă într-o comună din Argeş. Persoane evacuate,...

UPDATE | Conductă de gaze, spartă într-o comună din Argeş. Persoane evacuate, trafic rutier oprit

spot_img
spot_img
- Advertisement -

UPDATE 2: Au fost efectuate măsurători în proximitatea avariei, iar nivelul concentrației de gaze este de 0%.

UPDATE: A fost oprită furnizarea gazelor pe conductă.


ŞTIREA INIŢIALĂ: 120 de persoane au fost evacuate, marți dimineață, după ce o conductă de gaz a fost spartă, în timpul unor lucrări, în comuna Bascov din Argeş. Traficul rutier este oprit.

În zonă există o clădire de birouri, iar angajaţii de acolo, aproximativ 120 de persoane,  au fost evacuaţi. Totodată, s-a luat măsura închiderii traficului rutier.

„Pompierii intervin pentru a asigura măsurile specifice de prevenire ale incendiilor în cazul unei conducte de gaz spartă în timpul unor lucrări în comuna Bascov. La fața locului intervin patru echipaje de pompieri cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD. A fost anunțat și distribuitorul de gaze pentru luarea măsurilor ce se impun. Întrucât scurgerile sunt însemnate cantitativ, au fost evacuate persoanele de la o clădire de birouri din apropiere și s-a oprit traficul în zonă”, transmite ISU Argeş.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri