AcasăPOLITICĂConferinţă de Alegeri, la PSD Olt. Ciolacu, Stănescu şi majoritatea miniştrilor, printre...

Conferinţă de Alegeri, la PSD Olt. Ciolacu, Stănescu şi majoritatea miniştrilor, printre invitaţi

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Conferinţa Judeţean de Alegeri a Partidului Social Democrat (PSD) Olt se desfăşoară, marţi, începând cu ora 16.30, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina.

La eveniment sunt aşteptaţi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul formaţiunii, Paul Stănescu, dar şi majoritatea miniştrilor social-democraţi.

CITEŞTE ŞI: Florin Barbu (PSD Olt): 100% noi suntem intraţi în Schengen. În contextul războiului, deficitul de cereale din UE va veni din România

Conferinţa vizează alegerea conducerii PSD Olt. Informaţiile din zona politică arată că social-democraţii vor continua în aceeaşi formulă de conducere: preşedintele CJ Olt Marius Oprescu – preşedinte, iar primarul Slatinei Emil Moţ – preşedinte executiv.

PSD Olt este organizaţia judeţeană a partidului cu cele mai bune rezultate, înregistrate la ultimele rânduri de alegeri.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri