AcasăACTUALConsilierii județeni, vot pentru transformarea clădirii S200 din Craiova în cel mai...

Consilierii județeni, vot pentru transformarea clădirii S200 din Craiova în cel mai important parc tehnologic din regiune

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Reprezentanții Consiliului Județean Dolj și cei ai Universității din Craiova au încheiat un parteneriat în vederea transformării clădirii S200 din municipiu în cel mai important Parc Tehnologic Universitar IT din regiune. 

Consilierii județeni au aprobat acest acord, marți, în cadrul ședinței din această lună.

Acest proiect are o valoare de aproximativ 25 milioane de euro și are ca obiectiv transformarea clădirii S200 în cel mai important Parc Tehnologic Universitar IT din regiune.

„Prin acest protocol de colaborare, ne vom ocupa de toate demersurile legale necesare solicitării finanțării pentru reabilitarea clădirii și dotarea acesteia, cu scopul înființării unei structuri de afaceri și specializare inteligentă. Vom depune acest proiect pentru obținerea fondurilor din Programul Operațional Regional, cu o cofinanțare asumată de Consiliul Județean Dolj de 40%.

În acest fel, vom reuși să rezolvăm atât problema unei clădiri emblematice din centrul orașului, cât și să oferim întregii regiuni infrastructura necesară dezvoltării domeniului IT”, a precizat președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

CITEȘTE ȘI: O nouă stradă, construită de la zero, în Slatina. Va face legătura cu zona industrială

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri